ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 1300,00 EUR/mesec

Na izjemni legi, v neposredni bližini parka Tivoli, oddamo funkcionalno zasnovano in moderno opremljeno 4-sobno stanovanje, v skupni izmeri 98,45 (neto površina stanovanja 89 m2, shramba v izmeri 4,65 m2 ter balkon v izmeri 4,8 m2).


Stanovanje se nahaja v večstanovanjski hiši; vzdrževana notranjost, upravnik – Vegrim. Urbano naselje potencialnim kupcem nudi vso potrebno okoliško infrastrukturo (možnosti rekreacije, Tivoli, banka, trgovine, LPP postaja, vrtec, šola, do centra mesta 15 min hoje).

 

Svetlo, prostorno in moderno zasnovano 4-sobno stanovanje (S in J lega) obsega prostoren hodnik z vgradnimi omarami, dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in jedilnico (izhod na balkon), dve otroški sobi, ki si delita kopalnico s tušem, spalnico z vgradnimi omarami in lastno kopalnico s kadjo ter ločene sanitarije. Industrijski stil, opečnate stene, betonska tla in visok strop (3m),  pričarajo stanovanju posebno toplino.

 

Stanovanje ima odličen odprt tloris in je bilo v celoti prenovljeno leta 2015; elektroinštalacije, vodovodne inštalacije, nova okna, vhodna vrata, po celotnem stanovanju je talno gretje in notranja oprema višjega cenovnega razreda. Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno.

 

Stroški v zimskih mesecih 170 eur, elektrika 30 eur/mesec, rezervni sklad 30 eur/mesec. Ogrevanje je vezano na toplarno.

 

Parkiranje na dvorišču pred objektom ali na brezplačnem parkirišču v okolici.

 

Vseljivo septembra. Varščina 1 mesečna najemnina. V interesu najemodajalca je dolgoročni najem.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.