Poslovni prostor, Ljubljana Šiška, 799,00 EUR/mesec

Na izjemni lokaciji v Šiški, v bližini Pivovarne Union in parka Tivoli, oddamo poslovni prostor v skupni izmeri 52,8 m2. Poslovni prostor se nahaja v novejšem objektu, lokacija potencialnim strankam omogoča hiter dostop iz centra ter ljubljanske obvoznice.

 

Tloris obsega pisarno ter skladišče s sanitarijami. Možnost preureditve tlorisa, glede na potencialne potrebe novega najemnika; kozmetični salon, ordinacijo, prodajni salon, pisarno ipd. Prostor se oddaja neopremljen in ima sledeče priključke; optični internet, klimatsko napravo, napravo za vpihovanje svežega zraka, talno gretje, elektronsko ključavnico, priključke za čajno kuhinjo, predpriprave za alarmni in video nadzorni sistem.

 

Na voljo takoj. Možnost najema parkirnega mesta v garaži, cena po dogovoru.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 031/216-249,

E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.