ODDANO!! Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Center, 550,00 EUR/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana Center, zgrajeno 1552, prenovljeno 2000, pritličje, površina 38,50 m2. Cena: 550,00 EUR/mesec.


V centru Ljubljane oddamo poslovni prostor v pritlični etaži staromeščanske stavbe. Registrirana je neživilska dejavnost. V neposredni bližini se nahajajo avtobusne povezave, restavracije, lokali in trgovine. Nahaja se v peš coni.


Prostor meri 38,50 m2. Tlorisna zasnova obsega enoten prostor s predelno steno ob koncu prostora. Urejene bodo sanitarije, možno je urediti tudi kuhinjo. Prostor je primeren za pisarniško dejavnost, trgovino, salon, skladiščenje manjših izdelkov, sejno sobo, mirno plesno/športno dejavnost, popoldanske aktivnosti in drugo.


Stavba je bila zgrajena 1552. Prostor je bil večkrat prenovljen, nazadnje leta 2000. Talna obloga je parket. Internet bo urejen. Lastnik lahko po dogovou zagotovi pleskanje sten. Višina stropa je standardna. Ogrevanje je centralno na elektriko.


Prostor se oddaja neopremljen. Skupni mesečni stroški znašajo cca 70 EUR. Oddaja se minimalno za obdobje enega leta z možnostjo podaljšanja. Varščina znaša eno najemnino. Na voljo je takoj.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.