V MIROVANJU!! Hiša vrstna, Ljubljana okolica - Selo pri Vodicah, 239.000 EUR

Hiša vrstna, Ljubljana okolica – Selo (Vodice), zgrajena l. 2002, obnovljena 2016, P+1+M, parcela 142,00 m2, bivalna površina 99,90 m2, atrij, balkon, dve parkirni mesti. Cena: 239.000 EUR.


Na mirni lokaciji, s čudovitimi pogledi na Kamniške Alpe in le 20 minut od Ljubljane, prodamo končno vrstno hišo z lepim atrijem. Postajališče LPP je v neposredni bližini, avtocestni priključek je oddaljen 3 km. Okoliška narava ponuja veliko možnosti za rekreacijo in sprostitev (Rašica, Šmarna gora).


Prijetno in skrbno vzdrževano hišo odlikuje funkcionalen tloris. V pritličju se nahaja kuhinja z jedilnico, kopalnica s kadjo in prho, shramba s kurilnico in svetel dnevni prostor z izhodom na sončen atrij s sadnimi drevesi. Prvo nadstropje obsega večjo spalnico z balkonom, dve sobi in sanitarije. V mansardi je trenutno velika otroška soba, ki se lahko spremeni v pisarno ali drug namenski prostor. Hiša je bila leta 2016 obnovljena (streha, fasada, okna), je popolnoma opremljena in vseljiva po dogovoru.


Centralno ogrevanje je vezano na plin (nova plinska peč), sanitarna voda se ogreva z električnim grelnikom, hiša ima internetni priključek. Hiši pripada tudi delež zemljišča, kjer je parkirno mesto in lopa za shranjevanje.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.