Poslovni prostor - pisarna, Podravska - Maribor, 36.000 EUR

Poslovni prostor, pisarna, Maribor – center, zgrajeno 1949, popolnoma prenovljeno 1993, K/5.nad., površina 81,6 m2, dvigalo, vhod za dostavo. Cena: 36.000 EUR.


V centru Maribora prodamo poslovni prostor v kletni etaži poslovne stavbe. Dejavnost stavbe je pisarniška, večinoma odvetniške pisarne. V neposredni bližini se nahaja center mesta, glavna železniška in avtobusna postaja, restavracije, lokali in trgovine.


Prostor meri 81,6 m2. Tlorisna zasnova obsega enoten prostor z manjšo kuhinjo ter predelno steno ob koncu prostora, za katero se nahaja prezračevalni sistem. Prostor je primeren za pisarniško dejavnost, skladiščenje manjših izdelkov, sejno sobo, mirno plesno/športno dejavnost, popoldanske aktivnosti in drugo. Sanitarije se nahajajo v 1. nadstropju objekta.


Stavba je bila zgrajena 1949. Prostor je bil popolnoma prenovljen leta 1993. Optika je urejena. V prostor je napeljan vodovod. Ogrevanje je možno urediti na elektriko. Vgrajen je prezračevalni sistem Systemair. Višina stropa je standardna. Dostop je možen po stopnicah ali z dvigalom, ki meri cca 1,5m x 1,5m. Na notranji strani stavbe se nahaja službeni vhod za dostavo. Parkiranje je možno na notranjem dvorišču ali v okolici stavbe na plačljivih parkirnih mestih.


Lastnik je pravna oseba, ki ni zavezanec za DDV. Prostor je na voljo takoj.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.