V MIROVANJU!! 3- ali 4-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 319.000 EUR

Na Kersnikovi ulici, v strogem središču mesta Ljubljana, prodamo prenovljeno in popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje s čudovitim razgledom na mestno jedro, ki ga je možno s predelno steno preprosto spremeniti v 4-sobno stanovanje. Zgrajeno l. 1970 (protipotresna gradnja), obnovljeno l.2010, 12/13, površina stanovanja 82,40 m2, s pripadajočo kletjo v izmeri 2,30 m2, možnost najema parkirnega mesta v garažni hiši pod stavbo (60,00 EUR/mesec). Cena 328.000 EUR.


Na odlični lokaciji v središču Ljubljane prodamo moderno zasnovano 3-sobno stanovanje, s čudovitim razgledom na mestno jedro, ki ga je možno s predelno steno preprosto spremeniti v 4-sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v urejeni stavbi, v neposredni bližini parka Tivoli, Rožnika, mestnega središča ter vse potrebne infrastrukture za kvalitetno bivanje (LPP, šole, vrtci, trgovine, pošte, banke, itd.).


Tloris stanovanja obsega prostorno predsobo, garderobno sobo, dve ločeni spalnici, prostorno dnevno sobo, kopalnico, kuhinjo ter jedilnico. Spalni prostori so obrnjeni proti vzhodu, dnevna soba ima odprt pogled proti Ljubljanskemu gradu in Nebotičniku, jedilnica pa je orientirana na jug ter jugozahod, s čudovitim pogledom na Rožnik.


Ogrevanje na toplovod, v stavbi je optika, dvigalo, stanovanju pripada klet v izmeri 2,30 m2. Možnost najema parkirnega mesta v kletni etaži – strošek 60€/mes.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje - toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.