PRODANO!! NOVOGRADNJA - BELLEVUE POSTOJNA

2-3-4-sobna stanovanja, Postojna, zgrajeno l. 2021, nizkoenergijski objekt.


Sodobno zasnovana stanovanjska soseska se nahaja na mirni in sončni lokaciji nad Postojno. Lokacija ima prelep razgled na mesto in pokrajino proti Razdrtemu in Nanosu. Hiter dostop do AC priključka omogoča nemoteno mobilnost. Oddaljenost od Ljubljane le 30 minut vožnje. V neposredni bližini se nahaja železniška postaja.


Stanovanja so svetla, prostorna, z odličnimi tlorisnimi rešitvami, ki omogočajo bodočemu lastniku moderno bivanje. Vsa stanovanja imajo atrij, ložo ali teraso, s prekrasnim odprim pogledom na mesto. Stanovanjem pripada tudi shramba v kletni etaži.


Vsa stanovanja bodo opremljena z IP domofonom, električnimi roletami, prezračevalnim sistemom, talnim gretjem, toplotno črpalko, okna s kvalitetno troslojno zasteklitvijo. V objektu bo dvigalo. Objekt bo zgrajen kot nizkoenergetski kar omogoča zelo nizke obratovalne stroške.

Na voljo so 2-sobna, 3-sobna, 4-sobna, atrijska ter »penthouse« stanovanja.


Kupci se bodo vselili konec leta 2021.


Cene vključujejo DDV. V ceno vključeno eno nadkrito parkirno mesto ob objektu.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.