PRODAJA!! Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Sveta Trojica pri Domžalah, 255.000 EUR

Samostojna hiša, Sv.Trojica, zgrajena l.2009, K+ P+M, skupna izmera 340,70 m2 neto bivalne površine, 3.gf,  11.758 m2 pripadajočega zemljišča. Cena 200.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV (PRVIH 7 IZRISOV).


Na čudoviti lokaciji, s prelepim razgledom, prodamo nadstandardno zasnovano hišo v 3.gradbeni fazi (zgrajena l.2009). Hiša je moderno zasnovana, s svetlimi in zračnimi prostori usmerjeni na južno stran. Hiša stoji v objemu starih dreves, pot mimo hiše vodi do velikega travnika, pot se vije skozi gozd in celotno zemljišče zaokroži v 11.758 m2 skupne površine.


Pritličje hiše obsega odprt in zračen dnevni prostor, kuhinjo in jedilnico z velikimi okni, ki se kot galerija razprostirajo v zgornje nadstropje.  Hodnik pri vhodu omogoča dostop do garažnega predela, ki so ga trenutni lastniki namenili za TV sobo ali knjižnico. Mansarda predvideva galerijski del, veliko spalnico z garderobno sobo ter izhodom na majhen balkon, dve otroški sobi in kopalnico. Kletni del se razprostira skozi prostore, predvidene za telovadnico in savno, sobo za goste, utility in vinsko klet do izhoda na veliko teraso (J lega).


Do objekta je urejen dovoz , kjer je možnost postavitve nadstreška. Okolica hiše je urejena, dostop je enostaven. Bližnja infrastruktura obsega trgovino in sprehajalne/športne poti.  Pridobljeno je gradbeno dovoljenje.


Hiša je primerna za družino oziroma za vse, ki radi uživate v miru in naravi.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.