PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Štepanjsko naselje, 228.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Štepanjsko naselje, zgrajeno l. 1976, obnovljeno in opremljeno l.2010, 2./14. nadstropje, skupna izmera 65,80 m2, bivalni prostor 62,80 m2, klet 3 m2. Cena: 228.000 EUR.


Na mirni lokaciji, v Štepanjskem naselju, prodamo funkcionalno in v celoti opremljeno 3-sobno stanovanje v drugem nadstropju urejene stavbe. Neposredna infrastruktura nudi trgovine, LPP postajališča, osnovne šole, vrtca, v okolici je veliko zelenja, v neposredni bližini se nahajajo sprehajalne poti ob Ljubljanici, PST, Golovec. Lokacija ponuja tudi hiter dostop do AC obvoznice. Parkiranje omogočeno v bližini stavbe ali njeni okolici.


Stanovanje je zelo svetlo, s funkcionalnim tlorisom, ki obsega velik hodnik, kopalnico, spalnico, prostorno otroško sobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. Stanovanje je orientirano proti zahodu. Leta 2010 je bilo prenovljeno in predelano iz obstoječega dvosobnega stanovanja v trisobno stanovanje. 


Stanovanjska oprema ostane v stanovanju in je všteta v ceno. Stanovanje je vseljivo po dogovoru.

Stroški so odvisni od porabe in so relativno nizki (upravnik – SPL, elektrika, toplovod, optika, rezervni sklad itd.). Stavba je lepo vzdrževana, leta 2008 je bila zamenjana streha, leta 2007 fasada.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.