NOVOGRADNJA -SOSESKA DOLNOV

V Celju se zaključuje gradnja dveh nizkih modernih večstanovanjskih objektov s 36 nadstandardnimi stanovanji, ki bodo vseljiva predvidoma konec oktobra 2020.


Mirna in zelena soseska je umeščena v čudovito stanovanjsko-bivalni predel mesta, v neposredni bližini se nahajajo vrtec, šola, trgovine, otroško igrišče, avtobusno postajališče itd. Dostop do avtoceste in središča Celja je hiter in enostaven.


Sodobno arhitekturno zasnovo odlikuje visoka mera udobja in kakovost bivanja. Dve funkcionalno zasnovani enoti obsegata skupno 36 stanovanj, ki so razporejena v treh etažah P + 1.nad. + 2. nad.

Objekt odlikuje urejena okolica, posameznemu stanovanju pripada zunanje parkirno mesto ter parkirno mesto v bližnji parkirni hiši. Zunanja parkirna mesta so tlakovana in oštevilčena. Parkirni mesti nista vključeni v ceno stanovanja. Zunanje površine, ki niso tlakovane, so zatravljene. V sklopu parkirišča je umeščen ekološki otok. Ob vhodu v posamezen objekt sta urejeni kolesarnici.


Fasada ima 18 cm debelo izolacijo, zaključni sloj je v beli barvi, ki v kombinaciji z barvo bele kave, ozelenitvijo, steklenimi površinami in lesenimi dodatki daje objektu občutek lahkotnosti in elegance. Zvočno in toplotno izolacijo zagotavljajo trislojna okna, zasenčena s senčili na električni pogon. Vgrajena je podometna doza za klimatsko napravo, namestitev zunanjih enot je predvidena na strehi objekta. Investitor zagotovi priključke in povezave.


Objekt je energijsko varčen, ogrevanje prostorov je izvedeno s talnim gretjem, povezanim s toplarno Celje.


Stanovanja se ponašajo s funkcionalnimi tlorisi, vrhunskimi materiali in natančno izvedbo. Na voljo so 2-, 3- in 4-sobna stanovanja velikosti od 54,80 m2 do 87,84 m2. Pritlična stanovanja imajo ograjene atrije, ki omogočajo kvalitetno preživljanje prostega časa na terasah ali zelenicah. Stanovanja v nadstropjih imajo pokrito in delno odprto ložo.


Dnevno-bivalni prostori, kuhinje in sobe so tlakovani s hrastovim parketom. V predsobi, kopalnici, na terasah in ložah je položena keramika. Jedilnica povezuje kuhinjo in dnevni prostor, skozi katerega dostopamo v atrij ali ložo.


V sobah so nameščeni termostati, ki omogočajo ločeno regulacijo temperature po sobah, glede na posameznikove želje. Kopalnice in sanitarije so obložene s keramičnimi ploščicami ter opremljene s kvalitetno sanitarno opremo Laufen in armaturami Grohe. Nameščeni so umivalnik, straniščna školjka, kabina za prhanje z nizko kadjo in električni cevni radiator. Predviden je prostor za pralni stroj in odlagalne površine. Stanovanja imajo prostoren predprostor, kjer je veliko prostora za vgradne omare. Shrambe se nahajajo ob stanovanjih ali so njihov sestavni del. Vgrajena so vhodna protivlomna vrata in notranja vrata.


Stanovanja so namenjena kupcem, ki želijo funkcionalno razporeditev prostorov, udobje in zasebnost. Soseska je zaradi svoje zasnove, dostopnosti in umeščenosti zelo primerna za starejše, saj jim nudi varno, mirno in kakovostno bivanje.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.