ODDANO!! 2- ali 3-sobno stanovanje/Poslovni prostor, Ljubljana Center, 1000,00 EUR/mesec

Na Miklošičevi ulici oddamo prenovljeno in delno opremljeno 2-sobno staromeščansko stanovanje, ki ga je možno preurediti v 3-sobno stanovanje ali poslovni prostor. Zgrajeno l. 1922, popolnoma obnovljeno v letu 2020, 4./4.nad., površina stanovanja/poslovnega prostora 86,70 m2, s pripadajočo kletjo v izmeri 6,60 m2 ter parkirnim prostorom na dvorišču v izmeri 12,50 m2. Cena 1000,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji v središču Ljubljane oddamo popolnoma prenovljeno 2-sobno staromeščansko stanovanje, ki ga je možno preurediti v 3-sobno stanovanje ali poslovni prostor. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini mestnega središča/infrastrukture (LPP, šole, vrtci, trgovine, pošte, banke, itd.)

Funkcionalni tloris stanovanja obsega predsobo, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo, ki jo je mogoče razdeliti v dve sobi ter spalnico/dodatni prostor. Dnevni prostor je orientiran na vzhodno stran, kuhinja z jedilnico ter spalnica sta orientirani na zahodno stran. Stanovanje se lahko z minimalnim posegom preuredi v 3- sobno. Ogrevanje je urejeno na lastno etažno električno peč. V stanovanju je tudi optični priključek. V objektu ni dvigala.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Po dogovoru z lastniki se lahko stanovanje tudi v celoti opremi. Možen tudi najem s kasnejšim odkupom.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prenosu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.