PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 239.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 3-stanovanjska hiša zgrajena l. 1890, stanovanje prenovljeno l. 2019, 1/3 nad., skupna izmera 90,50 m2 (balkon 4,00 m2, zunanja shramba 2,00 m2), parkiranje s parkirno dovolilnico. Cena: 239.000 EUR.


V središču mesta, znotraj območja za pešce, prodamo prenovljeno 3-sobno stanovanje v starejši hiši, ki je odmaknjena od mestnega vrveža, v neposredni bližini Zmajskega mostu in mestne tržnice. Postajališče LPP, trgovine, lekarna, šole in ostala infrastruktura so v neposredni bližini. Parkiranje je možno s parkirno dovolilnico – cona 1.


Stanovanje z visokimi stropi, ki v osnovi predstavlja tri-sobno stanovanje, je trenutno razdeljeno na dve enoti z ločenima vhodoma. Manjša enota, garsonjera v izmeri 27,00 m2, obsega kopalnico s prho in sobo, kjer je možna namestitev kuhinje. Opremljena je s klimatsko napravo.Večja enota, ki v naravi predstavlja 2-sobno stanovanje, ima klasičen tloris in obsega predprostor, iz katerega se vstopa v kopalnico s prho, veliko sobo, spalnico, notranjo shrambo in kuhinjo z balkonom. Obe enoti je z manjšim posegom možno ponovno združiti. 


Centralno ogrevanje je vezano na elektriko (lastna električna peč), v obeh kopalnicah je tudi talno gretje. Svetlo stanovanje je orientirano na S/J, z balkona je lep pogled na Ljubljanski grad.


Stroški so odvisni od porabe (voda, smeti, elektrika, ogrevanje, internet). Stavba nima upravnika.

Stanovanje se prodaja opremljeno in je takoj vseljivo. Odlična priložnost za naložbo, saj omogoča takojšnje oddajanje z dobrim donosom.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.