3,5-sobno stanovanje, Ljubljana okolica - Grosuplje, 264.000 EUR

3,5-sobno stanovanje, Grosuplje, zgrajeno l.1909, prenovljeno 2021 2./2. nad., bruto površina 105,60 m2, bivalne površine 77,70 m2, terasa, galerija, shramba v pritličju, dve lastniški parkirni mesti pred objektom. Cena: 264.000 EUR.


V Grosuplju prodamo prostorno, svetlo ter popolnoma prenovljeno 3,5-sobno stanovanje. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura ter veliko možnosti za rekreacijo. Stanovanje se nahaja v večstanovanjskem objektu, kjer je bila letos izvedena popolna prenova. Na zgradbi je bila izvedena celotna energetska sanacija, v stanovanju so bile zamenjane vse inštalacije, vgrajena 3-slojna okna, ločeni števci za vodo in elektriko, talna obloga je parket.


Stanovanje odlikujeta prostornost ter funkcionalen tloris, ki obsega osrednji prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom z dostopom na veliko sončno teraso ter pogledom na travnike in gozdove, dve spalnici, kopalnico in galerijo, primerno za otroško igralnico ali delovno sobo. Stanovanje je orientirano na zahod, severovzhod in severozahod.


Stanovanju pripadajo tudi shramba v pritličju ter dve lastniški parkirni mesti pred objektom za zapornico. Stanovanje ima vse sodobne priključke, internet – optika, ogrevanje na IR panele.

Stanovanje je na voljo za takojšnjo vselitev.


STANOVANJU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.