PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 260.000 EUR

V novejši soseski Vila Urh prodamo sodobno opremljeno in funkcionalno zasnovano trisobno stanovanje. Soseska je znana po visoki kakovosti bivanja, varnosti ter kvalitetnini gradnji. Znotraj kompleksa je ograjeno in ozelenjeno otroško igrišče, pekarna, za obiskovalce je urejeno dodatno parkirišče za zapornico. V neposredni bližini je park Kodeljevo, fakulteta za šport, stadion Slovan, Golovec ter UKC. Tržnica je oddaljena le 1,7 kilometra.


Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju  in je orientirano proti severozahodu ter vzhodu. Stanovanje obsega predprostor, velik dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo z ameriškim hladilnikom, kopalnico s kadjo, hodnik ter dve sobi. Iz dnevnega prostora je izhod na večji balkon. Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno.


V bloku je dvigalo, optika, stanovanje je klimatizirano, ogrevano na mestni toplovod z nizkimi obratovalnimi stroški, pripada mu prostorna kletna shramba ter lastniško parkirno mesto v kletni etaži. Stanovanje nudi vso udobje bivanja v centru mesta Ljubljana.


Zemljiškoknjižno stanje urejeno in prosto vseh bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.