PRODANO!! 6-sobno stanovanje, Ljubljana okolica - Notranje Gorice, 330.000 EUR

6-sobno stanovanje, Notranje Gorice, predelano l. 2021, P+K/1, skupna površina obeh etaž 195,77 m2, neto površina pritličja 95,84 m2, klet neto velikosti 89,27 m2, vrt 314 m2, 6 PM na zunanjem parkirišču. Cena: 330.000 EUR.


Na izjemni lokaciji v Notranjih Goricah pri Brezovici prodamo veliko in prostorno sončno stanovanje v pritličju 2-stanovanjske hiše. Okoliška infrastruktura obsega bližino šole in vrtca, trgovine, pošte ter avtobusne postaje LPP 6B ter železniške postaje. Lokacija omogoča hiter dostop do primorske avtoceste. Parkiranje je omogočeno 6  parkirnih mestih na parkirišču (cca 200m2 površine).


Stanovanje v pritličju je prostorno in sončno, orientirano na vzhodno, južno in zahodno stran, s čudovitim razgledom na Krim in barje. Bivalna površina pritličja je velikosti 95,84 m2 in obsega tri sobe, prostorno dnevno sobo z jedilnico in kaminom, kuhinjo, kopalnico in hodnik. Tloris tako nudi funkcionalno razporeditev in veliko svetlobe v vseh prostorih. Iz dnevne sobe je vstop na prijeten vrt velikosti 314 m2 z vrtno uto z žarom ter zunanjo jedilnico.


Kletni prostori obsegajo skupaj 2 sobi, kopalnico, pralnico, kurilnico, hodnik in predprostor v izmeri 89,27 m2 ter so lahko urejeni kot ločena stanovanjska enota, saj imaj tudi svoj dostop z vrta.


Internet je zagotovljen z optičnim priključkom, ogrevanje je na toplotno črpalko s talnim gretjem in radiatorji. Stroški bodo odvisni od porabe in obsegajo elektriko, vodo in kanalizacijo, optiko - internet.


Stanovanje se nahaja v stanovanjski stavbi, ki je bila l.2021 iz enostanovanjske predelana v dvostanovanjsko. Stavba ima gradbeno in uporabno dovoljenje, je etažirana, ZK brez bremen. Streha je bila zamenjana l.2021, v stanovanju so nove vodovodne in kanalizacijske inštalacije ter optika.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.