Hiša dvojček (enota), Ljubljana Bežigrad, 1600,00 EUR/mesec

ODDAJA – Hiša dvojček, Ljubljana – Bežigrad, zgrajeno l. 1965, prenovljeno l. 2020, K+P+1N, skupna površina 184,20 m2, bivalni prostor 123,60 m2, terasa 18,20 m2, klet 45 m2, garaža 15,06 m2, dodatno parkirno mesto na dvorišču. Cena: 1600,00 EUR/mesec.


Za Bežigradom oddamo enoto hiše dvojček v treh etažah s pripadajočim zemljiščem v velikosti 407 m2.  V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, LPP postajališče, bencinski servis, vrtec, osnovna šola, več fakultet itd.


Hiša obsega klet, pritličje in 1. nadstropje. V kleti se nahajajo hodnik, utility prostor s kurilnico, shramba in garaža. Pritličje obsega vetrolov, dnevni WC, hodnik z vgradnimi omarami, kuhinjo z jedilnico, velik dnevni prostor z izhodom na prostorno teraso in vrt ter delovno sobo/kabinet. V nadstropju se nahajajo kopalnica, hodnik z vgradnimi omarami, spalnica z balkonom, še ena spalnica ter otroška soba. Prostori so orientirani proti vzhodu, jugu in zahodu.


Hiša se oddaja delno opremljena, v kuhinji je pomivalni stroj, pečica, steklokeramična kuhalna plošča, hladilnik, napa, v utilityju je pralni stroj. Spalnica ima zakonsko posteljo in omare. Po dogovoru se lahko uredi dodatna oprema / pohištvo.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – lastna plinska peč, voda, elektrika, snaga, internet).

Primerno za družine, pare, posameznike in tuja predstavništva. Hišni ljubljenčki so dobrodošli. Varščina 1x najemnina.


POGOJ NAJEMA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.