ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1200,00 EUR/mesec

3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1921, adaptirano l. 2019, 2./5.nad., skupna izmera 112,00 m2, bivalni prostor 105,10 m2, balkon 2,70 m2, klet 4,20 m2. Cena: 1200,00 EUR/mesec.


V bližini Opere, v centru mesta Ljubljana, oddamo prostorno, čudovito in svetlo staromeščansko stanovanje v urejenem bloku. Odlična lokacija ponuja vse potrebno za udobno bivanje v središču mesta. V bližini so številne trgovine, restavracije in kavarne, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, banka, parkirne hiše itd.


Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju in obsega predprostor, kopalnico, ločen WC, dve spalnici, dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo z jedilnim kotom, manjši kabinet ter balkon. Stanovanju pripada tudi klet.

Prostori so orientirani proti zahodu. Stanovanje je popolnoma opremljeno, ima klimo, ogrevanje je na elektriko, topla voda na plin. V kuhinji je pomivalni stroj, kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik, v kopalnici je pralno sušilni stroj. Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, voda, plin, snaga, internet,..).


Parkiranje z dovolilnico v okolici stavbe ali v bližnji parkirni hiši.


Primerno za družino, par, posameznike ter tuja predstavništva. Dovoljeni so hišni ljubljenčki, možen dolgoročni najem, varščina 1-2x najemnina.


POGOJ ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.