ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1200,00 EUR/mesec

3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1921, adaptirano l. 2019, 2./5.nad., skupna izmera 112,00 m2, bivalni prostor 105,10 m2, balkon 2,70 m2, klet 4,20 m2. Cena: 1200,00 EUR/mesec.


V bližini Opere, v centru mesta Ljubljana, oddamo prostorno, čudovito in svetlo staromeščansko stanovanje v urejenem bloku. Odlična lokacija ponuja vse potrebno za udobno bivanje v središču mesta. V bližini so številne trgovine, restavracije in kavarne, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, banka, parkirne hiše itd.


Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju in obsega predprostor, kopalnico, ločen WC, dve spalnici, dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo z jedilnim kotom, manjši kabinet ter balkon. Stanovanju pripada tudi klet.

Prostori so orientirani proti zahodu. Stanovanje je popolnoma opremljeno, ima klimo, ogrevanje je na elektriko, topla voda na plin. V kuhinji je pomivalni stroj, kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik, v kopalnici je pralno sušilni stroj. Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, voda, plin, snaga, internet,..).


Parkiranje z dovolilnico v okolici stavbe ali v bližnji parkirni hiši.


Primerno za družino, par, posameznike ter tuja predstavništva. Dovoljeni so hišni ljubljenčki, možen dolgoročni najem, varščina 1-2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.