PRODANO!! NOVOGRADNJA - DOLENČEVI VRTOVI

V Škofji Loki se gradi nova stanovanjsko-poslovno soseska, kjer bo na voljo 92 novih stanovanj, zgrajenih po najvišjih standardih, ki bodo vseljiva predvidoma marca 2021.


Na atraktivni lokaciji, 15 minut hoda do zgodovinskega mestnega jedra Škofje Loke, se gradi nova stanovanjsko-poslovno soseska, kjer bo na voljo 92 novih stanovanj. V neposredni bližini je vsa pomembna infrastruktura – šolski center, vrtec, trgovine, avtobusno postajališče itd. Do Ljubljane je le 30 minut vožnje.


Sosesko odlikuje sodobna arhitekturna zasnova, ki v štirih enotah ponuja visoko kakovost bivanja. Stolpiči so orentirani na JZ/SV in ponujajo edinstvene poglede na Lubnik, Križno goro in Julijske Alpe. Stanovanja s funkcionalnimi in zanimivimi tlorisi so razporejena v štirih nadstropjih in mansardi. 


Objekt je opremljen z dvigalom. Podzemna parkirna garaža se razprostira v dveh etažah, na voljo so tudi zunanja parkirišča za obiskovalce. Posameznemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti. Predviden je prostor za kolesa. Zbiranje odpadkov je urejeno s pokritim eko otokom.


Zaključni sloj fasade je kombinacija umazano bele in sivo rjave barve, kar daje celotnemu objektu dodatno eleganco. Ob vzhodnem kraku zazidave poteka drevored, ki stanovanjski objekt ločuje od ceste. Vmesni prostori med stolpiči so urejeni kot zelene brežine, zasejene z grmovnicami in drevjem.


Objekt je energijsko varčen, ogrevanje in hlajenje je izvedeno preko toplotne črpalke z notranjim konvektorjem. Na hodnikih in stopniščih je položen visoko kakovosten granitogres.


Stanovanja imajo protivlomna vrata, bivalni prostori imajo položen gotov parket, nameščeno je talno gretje. Kopalnice in sanitarije so obložene s keramičnimi ploščicami ter opremljene s kvalitetno sanitarno opremo znamke Laufen in armaturami znamke Grohe. Zvočno in toplotno izolacijo zagotavljajo trislojna okna, zasenčena s senčili. Stanovanja so opremljena z videofonom.


Sodobna soseska ponuja udobno in kvalitetno bivanje v enem izmed najlepših slovenskih zgodovinskih mest. Lahko postane vaše stalno bivališče ali dom, kamor se zatečete na oddih in sprostitev.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.