ODDANO!! Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana okolica - Trzin, 8,90 EUR/m2/mesec

Poslovni prostori se nahajajo v obrtni coni Trzin z odličnim dostopom in z dobro povezavo z obvoznico. 

Neposredno ob stavbi je na voljo veliko brezplačno parkirišče za najemnike in stranke.


Pisarne s pripadajočimi skupnimi deli se nahajajo v prvem nadstropju. Prostor je primeren za pisarniško dejavnost. Poslovni prostori se oddajajo neopremljeni. Tekoči obratovalni stroški pisarniških prostorov (električno energijo, plin, vodo, odvoz smeti, varovanje, pregled kurilnih in gasilnih naprav ) znašajo 3,20 EUR/m2/mes (brez DDV).


Čiščenje skupnih prostorov, najetih prostorov , internet, telefon, NUSZ ni predmet ponudbe.


Pričetek najema: December 2020.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.