V MIROVANJU!! Hiša dvostanovanjska, Ljubljana okolica - Notranje Gorice, 490.000 EUR

Dvostanovanjska hiša, Notranje Gorice, zgrajena l.1997, predelana l. 2021, K+P+1, skupna površina 345,85 m2, vrt 314 m2, pokrita garaža 50 m2 in 6PM na zunanjem parkirišču. Cena: 490.000  EUR.


Na izjemni lokaciji v Notranjih Goricah pri Brezovici prodamo čudovito, prenovljeno dvostanovanjsko hišo. Okoliška infrastruktura obsega bližino šole in vrtca, trgovine, pošte ter avtobusne postaje LPP 6B ter železniške postaje. Lokacija omogoča hiter dostop do primorske avtoceste. Parkiranje je omogočeno 6  parkirnih mestih na parkirišču (cca. 200 m2 površine).


Stanovanje v 1.nadstropju je prostorno in sončno, orientirano na vzodno, južno in zahodno stran, s čudovitim razgledom na Krim in Barje.  Bivalna površina velikosti 94,35 m2 obsega dve sobi, spalnico, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in predprostor. Tloris tako nudi funkcionalno razporeditev in veliko svetlobe v vseh prostorih. Iz dnevne sobe in spalnice je vstop na balkon velikosti 20,58 m2.

V ceno je vključena tudi stanovanjska oprema: kuhinja, kopalnica s sanitarno opremo in keramiko, omara v eni od sob. Internet je zagotovljen z optičnim priključkom, ogrevanje je na 5kW toplotno črpalko Mitsubishi z radiatorji. Stroški bodo odvisni od porabe in obsegajo elektriko, vodo in kanalizacijo, optiko - internet. Vsi števci so ločeni.


Stanovanje v pritličju je prostorno in sončno, orientirano na vzhodno, južno in zahodno stran, s čudovitim razgledom na Krim in barje.  Bivalna površina pritličja je velikosti 95,84 m2 in obsega dve sobi, prostorno dnevno sobo z jedilnico in kaminom, kuhinjo, kopalnico in hodnik. Tloris tako nudi funkcionalno razporeditev in veliko svetlobe v vseh prostorih. Iz dnevne sobe je vstop na čudovit vrt velikosti 314 m2 z vrtno uto z žarom ter zunanjo jedilnico.

Pritličnemu stanovanju pripadajo tudi kletni prostori, ki obsegajo skupaj 2 sobi, pralnico, kurilnico, hodnik, shrambo in predprostor v izmeri 89,27 m2 ter so lahko urejeni kot ločena stanovanjska enota, saj imajo tudi svoj dostop z vrta. Oprema po dogovoru.


Internet je zagotovljen z optičnim priključkom, ogrevanje je na 2 toplotni črpalki, objekt je priključen na vodo, kanalizacijo, elektriko in optiko - internet.


Gradbeno dovoljenje je pridobljeno, po končanju del bosta stanovanjski enoti imeli tudi uporabno dovoljenje. Streha je bila zamenjana l.2021, v stanovanju so nove vodovodne in kanalizacijske inštalacije ter optika. Fasada je osvežena in ponekod nova.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.