ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Podutik, 1200,00 EUR + DDV/mesec

V Podutiku oddamo prostorno, svetlo in funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje s čudovito teraso v večstanovanjski hiši. Hiša se nahaja v mirnem okolišu, v bližini je trgovina, LPP postajališče, priključek na AC, bližina narave in sprehajalnih poti.


Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju in obsega hodnik, kopalnico s tušem, sobo z lastnim balkonom, spalnico z garderobnim delom, utility prostor, kuhinjo z otokom, povezano z velikim bivalnim dnevnim prostorom z jedilnico ter prostorno teraso. Prostori so orientirani proti vzhodu, jugu in zahodu.


Stanovanje je delno opremljeno, v kuhinji je pomivalni stroj, pečica, napa, kuhalna plošča, hladilnik, zamrzovalnik, v dnevnem prostoru je klima. Ostala oprema po dogovoru.


Stroški so nizki in so odvisni od porabe (elektrika, voda, plin – lastna plinska peč, internetni priključek - optika itd.).


Stanovanju pripadata dve pokriti parkirni mesti na dvorišču ter shramba.


Primerno za družino, par, posameznike ter tuja predstavništva. Možen dolgoročni najem, varščina 1-2 najemnini, odvisno od opreme.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.