ODDANO!! Poslovni prostor - skladišče, Ljubljana - BTC, 5,40 EUR/m2 na mesec

Oddamo skladišče, ki se nahaja ne zelo frekventni lokaciji na Leskoškovi cesti. V bližini je avtocestni priključek, carinski terminal, BTC.


Skladišče se nahaja v kleti objekta, ki je zelo suho s konstantno temperaturo. Primerno tudi za skladiščenje občutljivega blaga. Višina stropov je 4 m.


  • Lastno tovorno dvigalo do nosilnosti 5.000 kg

  • Nakladalna rampa

  • Urejen dostop za vlačilce

  • Telefonski in internetni optični priključek

  • Manjša pisarna v sklopu skladišča

 

Nizki obratovalni stroški, ki se obračunajo po porabi. Zagotovljenih 13 parkirnih mest. V primeru dolgoročnega najema je možen najem tudi pisarniških prostorov, ki se nahajajo v pritličju stavbe v skupni izmeri 80 m2.

 

Ob podpisu pogodbe se plača 2 najemnini. Najemnina znaša 5,40 eur/m2/mesec.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 040/452-362, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.