ODDANO!! Poslovni prostor - skladišče, Ljubljana - BTC, 5,40 EUR/m2 na mesec

Oddamo skladišče, ki se nahaja ne zelo frekventni lokaciji na Leskoškovi cesti. V bližini je avtocestni priključek, carinski terminal, BTC.


Skladišče se nahaja v kleti objekta, ki je zelo suho s konstantno temperaturo. Primerno tudi za skladiščenje občutljivega blaga. Višina stropov je 4 m.


  • Lastno tovorno dvigalo do nosilnosti 5.000 kg

  • Nakladalna rampa

  • Urejen dostop za vlačilce

  • Telefonski in internetni optični priključek

  • Manjša pisarna v sklopu skladišča

 

Nizki obratovalni stroški, ki se obračunajo po porabi. Zagotovljenih 13 parkirnih mest. V primeru dolgoročnega najema je možen najem tudi pisarniških prostorov, ki se nahajajo v pritličju stavbe v skupni izmeri 80 m2.

 

Ob podpisu pogodbe se plača 2 najemnini. Najemnina znaša 5,40 eur/m2/mesec.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.