ODDANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana center, 800,00 EUR/mesec

2,5-sobno stanovanje, Ljubljana center, zgrajeno l. 1962, popolnoma prenovljeno l.2016, 1.nadstropje, parkiranje z dovolilnico (za stanovanlce je rezerviranih nekaj parkirnih mest pred stavbo). Cena 800,00 EUR/mesec.


V centru mesta, v neposredni bližini sodišča, oddamo funkcionalno, svetlo, popolnoma opremljeno stanovanje, v skupni izmeri 53,9 m2. Od starega mestnega jedra je objekt oddaljen zgolj nekaj minut hoje; na dosegu noge so banke, pošta, šole, vrtci, ljubljanska tržnica, restavracije, avtobusna postaja ipd.


Stanovanje je funkcionalno razporejeno, obsega prostoren predprostor, z nišo učinkovito ločen od svetle dnevne sobe, jedilnega dela in popolnoma opremljene kuhinje (pomivalni stroj), kopalnice s tušem in pralnim strojem ter dveh spalnic; večje, zakonske s pripadajočo posteljo in garderobnim delom in kabineta, ki lahko služi kot otroška soba ali delovni prostor.

 

Stanovanje je primerno za posameznika par ali manjšo družino. Zaželeni nekadilci. Stroški so odvisni od števila prijavljenih oseb, položnice v predogled na ogledu. 1 varščina. VSELJIVO S 01.05.2022.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.