Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Center, 259.000 EUR

Poslovni prostor za storitve, Ljubljana Center - Gornji trg, zgrajeno l. 1785, prenovljeno l. 2017, pritličje, 67 m2. Cena: 259.000 EUR.


Na izjemni lokaciji v centru Ljubljane, tik pod grajskim hribom, prodamo popolnoma prenovljen, neopremljen poslovni prostor za storitve. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, restavracije, lokali in trgovine. Parkiranje je omogočeno na ulici z mestno dovolilnico.


Tloris obsega glavni del s tremi prostori v skupni izmeri 57,80 m2 ter ločene sanitarije in dodaten pisarniški prostor na drugi strani dvorišča.


Poslovni prostor se nahaja v staromeščanski hiši, zgrajeni l.1785. Internet je omogočen z optičnim priključkom, ogrevanje je na električne radiatorje. Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, internet) in so nizki – v povprečju 100€/mesečno.


Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, poslovni prostor je v postopku etažiranja, energetska izkaznica je pridobljena.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.