ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Dol pri Ljubljani, 179.000 EUR

Stanovanje je locirano v Senožetih, približno 25 minut slikovite vožnje iz centra Ljubljane (avtobusna postaja v neposredni bližini). Blok je bil zgrajen leta 2009, je izjemno lepo ohranjen, v objektu je 8 stanovanj, v pritličju se nahaja manjši Mercator in dnevni bar. Lokacija je primerna za ljubitelje narave in miru, v okolici je nešteto sprehajalnih, kolesarskih in pohodnih poti.

 

Urejena notranjost bloka, stanovanje se nahaja v prvem nadstropju. Stanovanje je funkcionalno razporejeno, tloris obsega prostoren hodnik z vgradnimi omarami, spalnico (SZ lega) z zakonsko posteljo, nočnimi omaricami in prostorno garderobno omaro, moderno zasnovano in popolnoma opremljeno kuhinjo (pomivalni stroj, napa, pečica ipd.), ki vodi v prostorno jedilnico s pogledom na okoliško naravo oziroma v svetel, udobno opremljen dnevno-bivalni prostor, svetel in prijeten kabinet, ki vodi v odprti del terase ter dodatno sobo (delovna ali otroška) z dostopom do terase (primerno za peko na žaru, druženje, opremljeno z vrtnim pohištvom.

 

Stanovanje je funkcionalno razporejeno, odlikuje ga skrbno izbrano pohištvo ter občutek za detajle, ki ustvarjajo občutek udobja in domačnosti. V stanovanju je domofon, klima, ogreva se na plin, s klimo, v jedilnici in kabinetu je po tleh talno ogrevanje. Skupna kolesarnica, stanovanju pripada shramba, vpisano v ZK. Položnice na predogled ob ogledu, povprečna zimska poraba približno 270,00 EUR/mesec, povprečna poletna poraba približno 150,00 EUR/mesec.

 

Primerno za posameznika, par, večjo ali manjšo družino, primerno tudi za investicijo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, tel: 00386-40-626-215, e-mail: bsotlar@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.