PRODANO!! Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Center , 150.000 EUR

Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Center, hiša zgrajena l. 1800, prenovljena l. 1998, P/3 nad., brez dvigala, neto bivalna površina 46,90 m2, shramba 4 m2, parkiranje s parkirno dovolilnico. Cena: 150.000 EUR.

Na eni izmed najbolj priljubljenih ulic v središču mesta, znotraj območja za pešce, prodamo prostor za storitve, primeren za različne dejavnosti. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini (vrtec, šola, trgovine, banka, pošta, lekarna, mestna tržnica, postajališče LPP). Parkiranje je možno s parkirno dovolilnico – cona 1.

Odprt tloris brez notranjih vrat obsega večji prostor s tremi okni s pogledom na ulico,  kuhinjsko nišo, kopalnico s prho in manjši prostor z oknom, ki gleda na notranje dvorišče. Prostor je neopremljen, vhod je z notranjega hodnika. Pripada mu tudi shramba. Centralno ogrevanje je vezano na elektriko (lastna električna peč). Prostor je bil obnovljen ob prenovi celotne stavbe.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, ogrevanje, internet).

Ob prenovi je bil prostor predviden za mirno dejavnost, pisarno ali kavarno, trenutno se uporablja kot stanovanje. Odlična priložnost za naložbo.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216; E-mail: apsesek@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.