ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 1150,00 EUR/mesec

Na priljubljeni lokaciji za Bežigradom oddamo prekrasno, svetlo in funkcionalno razporejeno 3-sobno dupleks stanovanje z balkonom velikosti 6 m2 in pogledom na Ljubljanski grad. Stanovanju pripada prostorna kletna shramba velikosti 5,10 m2 ter dve parkirni mesti v kletnih etažah. V bližini je celotna infrastruktura; vrtec, šola, banka, LPP, pekarna, trgovina.


Razporeditev prve etaže obsega hodnik, funkcionalno zasnovan dnevno - kuhinjski prostor, kopalnico s tušem, zimski vrt - delovno sobo ter sončni balkon. V zgornji etaži se nahaja spalnica, otroška soba, garderobna soba, ter dodatna kopalnica z banjo.


Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno, ob podpisu pogodbe 1 varščina in ena najemnina, stroški so med 200 in 300€ mesečno (poletje/zima).


Primerno za posameznike, pare ter družine ki si želijo udobnega bivanja, zaželeni resni in urejeni najemniki. Stanovanje je vseljivo s 01.02.2021.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.