ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 1150,00 EUR/mesec

3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, zgrajeno l. 2006, prenovljeno l. 2018, 2./6.nad., skupna izmera 90,70 m2, neto izmera stanovanja 85,70 m2, klet 5,0 m2. Cena 1150,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji za Bežigradom oddamo prenovljeno, moderno in funkcionalno opremljeno 3,5-sobno stanovanje. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, številne restavracije in kavarne, parki, pošta, banka, trgovina, vrtec, osnovna šola itd.


Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju urejenega manjšega bloka z dvigalom in obsega predsobo z garderobo, kopalnico, WC, spalnico, otroško sobo, delovni kabinet ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. Stanovanje se oddaja v celoti opremljeno in bo na voljo s 15.11. V kuhinji je pomivalni stroj, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom. V stanovanju je nova klimatska naprava – inverter, električne rolete, pohištvo je izdelano po meri.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik – SPL d.o.o., elektrika, voda, ogrevanje – plin,  internetni priključek – optika, itd.).


Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v kletni garaži ter shramba.


Primerno za pare, posameznike, tuja predstavništva in manjše družine.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.