ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 1150,00 EUR/mesec

3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, zgrajeno l. 2006, prenovljeno l. 2018, 2./6.nad., skupna izmera 90,70 m2, neto izmera stanovanja 85,70 m2, klet 5,0 m2. Cena 1150,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji za Bežigradom oddamo prenovljeno, moderno in funkcionalno opremljeno 3,5-sobno stanovanje. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, številne restavracije in kavarne, parki, pošta, banka, trgovina, vrtec, osnovna šola itd.


Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju urejenega manjšega bloka z dvigalom in obsega predsobo z garderobo, kopalnico, WC, spalnico, otroško sobo, delovni kabinet ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. Stanovanje se oddaja v celoti opremljeno in bo na voljo s 15.11. V kuhinji je pomivalni stroj, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom. V stanovanju je nova klimatska naprava – inverter, električne rolete, pohištvo je izdelano po meri.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik – SPL d.o.o., elektrika, voda, ogrevanje – plin,  internetni priključek – optika, itd.).


Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v kletni garaži ter shramba.


Primerno za pare, posameznike, tuja predstavništva in manjše družine.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo dokumentacije/slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.