PRODANO!! Hiša samostojna, Podčetrtek, 89.000 EUR

Sredi neokrnjene narave, s prečudovitim pogledom na okoliške travnike, prodamo samostojno hišo v dveh etažah, v skupni izmeri 151,4 m2 (neto površina 104,9 m2), odprta terasa (30 m2), shramba (16,5 m2), s pripadajočim zemljiščem v izmeri 2.755 m2. Vsa infrastruktura se nahaja v bližini; trgovina, šola, vrtec oddaljen 3 min vožnje, zdravstveni dom, upravna enota oddaljena 8 min vožnje in Terme Olimia 13 min vožnje.


Zasnova hiše obsega tri etaže, z dvema ločenima vhodoma: pritličje, nadstropje in mansardo. V pritličju hiše se nahaja dnevna soba, kuhinja z jedilnico, spalnica, shramba, kopalnica s kadjo in manjša delavnica. Prvo nadstropje obsega dnevno sobo z izhodom na teraso, kuhinjo z jedilnico, spalnico, shrambo ter kopalnico s kadjo. Mansarda obsega večjo sobo, ki jo je možno razdeliti na dve sobi.


Hiša ima vse priključke; kabelski internet, elektriko, vodo, greznico, ogrevanje na kamin in IR panele. Na dvorišču se nahajata garaža in manjša drvarnica.


Primerno za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom v mirni in neokrnjeni naravi.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.