V MIROVANJU!! Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Črni vrh, 189.000 EUR

V bližini Polhovega gradca, v Črnem vrhu, prodamo samostojno dvostanovanjsko hišo (na nadmorski višini 900 m2). 


Pripadajo ji čudovite parcele v izmeri 14.000 m2. Nahajajo se na idilični lokaciji povsem stran od mestnega vrveža, ponašajo pa se z enkratnim pogledom na okoliške hribe. V Polhovem Gradcu, ki je oddaljen 10 km se nahaja vsa potrebna infrastruktura; trgovina, pošta, banka, vrtec in osnovna šola od 5. razreda naprej (do 4. razreda je osnovna šola v Črnem Vrhu). Oddaljenost od Ljubljane je 40 minut vožnje (cca 30km).


Površina hiše predstavlja 107 m2. V njej sta izdelani dve stanovanji z ločenimi vhodi (možno spremeniti v enostanovanjsko hišo). Iz sprednje strani dostopamo v prvo, večje stanovanje, ki predstavlja hodnik, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, kopalnico z WC-jem, ter shrambo. V drugi etaži je spalnica, otroška soba in kabinet. Iz zadnje strani hiše je vhod do druge enote (garsonjera), ki je bila popolnoma renovirana leta 2014. Hiša se prodaja popolnoma opremljena. Vso pohištvo je izdelano po meri in je iz masivnega lesa.


Hiša ima centralno ogrevanje s pečjo na drva. V spodji etaži je tudi krušna peč, ki poudarja domačnost ambienta. Hiša je priklopljena na električno omrežje ter satelitsko TV. Možnost priklopa interneta. Hiša ima tudi svoj lasten vodni vir.

Hiša predstavlja odlično priložnost za nakup. Priporočljivo za vse, ki si želijo ustvariti dom blizu narave in stran od mestnega vrveža.


Možna menjava za stanovanje v Ljubljani.

Oglasu je priložena vizualizacija potencialne ureditve notranjih prostorov.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083,

E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.