ODDANO!! Hiša samostojna, Ljubljana Bežigrad, 1900,00 EUR/mesec

Hiša samostojna, Ljubljana Bežigrad, zgrajena l. 1935, obnovljena l. 2012, P+1, bivalna površina 200,00 m2, vrt 600,00 m2, parkirno mesto ob hiši. Cena: 1900,00 EUR/mesec.


Na mirni lokaciji za Bežigradom, le 15 minut hoda do mestnega jedra, oddamo samostojno klasično grajeno vilo z velikim vrtom. Parkirno mesto je na voljo ob hiši, možnost dodatnega parkirišča s parkirno dovolilnico - cona 3. V neposredni bližini je na voljo vsa infrastruktura (osnovna šola, gimnazija, vrtec, tržnica, zdravstveni dom, pošta, banke, trgovine, postajališče LPP), dostop do obvoznice je enostaven.


Vila je odmaknjena od vrveža in ponuja veliko mero zasebnosti. Obdaja jo čudovit ograjen vrt. V pritličju se nahaja kopalnica s prho in straniščem, utility s pralnim strojem, dve shrambi, dnevna soba in prehodna soba za druženje s kaminsko pečjo na drva in bralnim kotičkom, popolnoma opremljena kuhinja z jedilnico (steklokeramična kuhalna plošča, pomivalni stroj, pečica, hladilnik, zamrzovalnik) ter izhodom na pokrito teraso in vrt. V prvem nadstropju so štiri sobe, kopalnica s kadjo in balkon. Prostori so prebeljeni, vila je opremljena, po dogovoru z najemnikom se lahko oprema tudi odstrani. Ogrevanje je vezano na mestni plin (lastna plinska peč).


Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, smeti, ogrevanje, optika).


Klasična vila ponuja visoko kakovost bivanja, primerna je za posameznika, družino kot tudi za predstavništvo ali ambasado. Zaželen dolgoročen najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Ana Paska Sešek, Tel: 0038641-506-006;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.