Hiša samostojna, Gorenjska - Tržič, 398.500 EUR

Hiša samostojna – staromeščanska vila, Tržič, zgrajeno l. 1860, rekonstruirano in prenovljeno l. 2011, K+P+1N+M, skupna površina 454,54 m2, bivalni prostor 334,02 m2, dva balkona 8 m2 in 4 m2, klet 108,52 m2, dvigalo, tri parkirna mesta. Cena: 398.500 EUR.


V starem mestnem jedru Tržiča prodamo popolnoma prenovljeno in vrhunsko opremljeno staromeščansko vilo v s funkcionalno zasnovanim tlorisom v štirih etažah. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje – trgovina, pošta, zdravstveni dom, šola, banka, avtobusno postajališče ter številne sprehajalne in rekreacijske poti.


Hiša se nahaja na zemljišču skupne površine 376 m2 in obsega delno vkopano klet, pritličje, 1. nadstropje in mansardo. Orientacija hiše in vrta nudi odprt pogled proti jugu. V kleti se nahajata dve shrambi, kurilnica, prostor za druženje ter hodnik s stopniščem in izhodom na ograjen atrij velikosti 149 m2. Pritličje obsega glavni vhod z ulice, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, kopalnico s tušem, shrambo, utility z garderobo, balkon ter pisarno/kabinet s samostojnim vhodom. V 1. nadstropju, ki je dostopno tudi z dvigalom, se nahajajo predsoba z garderobo, stopnišče, velik balkon, spalnica, velika kopalnica s tušem in kadjo ter prostorna kuhinja v povezavi z jedilnico in dnevno sobo.  V mansardi sta dve spalnici, kopalnica s tušem, savna z garderobo ter velik odprt dnevni prostor z biljard mizo.


Hiša je bila rekonstruirana leta 2011, v notranjosti prenovljena leta 2015. Primerno tako za bivanje, kot za investicijo – stanovanje v pritličju se lahko povsem loči od preostalega dela hiše, lahko se uporablja tudi kot poslovni prostor s samostojnim vhodom z ulice.


Hiša ima vse priključke: elektrika, voda, kanalizacija, internet. Ogrevanje je na zemeljski plin (1. nadstropje in mansarda) ter na pelete (pritličje). Za hlajenje so vgrajene klime, v kleti je prezračevanje – Lunos. Hiša ima tudi alarmni sistem.


Na tlakovanem dvorišču so tri parkirna mesta, okolica hiše je urejena in ozelenjena. Na vrtu je možno zgraditi bazen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.