PRODANO!! Hiša samostojna (novogradnja), Brezovica - Žabnica, 195.000 EUR

V Notranjih goricah, na sončni in mirni lokaciji, prodamo novogradnjo v 3. gf., ki ima sodobno zasnovan tloris v skupni izmeri cca.140 m2 površine, s 335 m2 pripadajočega zemljišča. Vsa infrastruktura se nahaja v bližini; LPP, vlak, šola, vrtec, trgovina, sprehajalne poti, do AC priključka 7 min vožnje.


Zasnova hiše obsega dve etaži: pritličje in mansardo. V pritličju hiše je odprt tloris brez predelnih sten, razporeditev prostorov je skladna z željami kupca. Predvideni prostori; predsoba, tehnični prostor, shramba, kopalnica, dnevna soba v povezavi s kuhinjo in jedilnico z izhodom na atrij. Možnost postavitve kamina.

V mansardi so predvidene tri sobe in velika kopalnica. Možnost izdelave dodatne sobe v betonirani podstrehi.


Hiša je kakovostno grajena in izolirana; 16 cm izolacije na fasadi, strešna kritina Tondach, okna Secom s komarniki in roletami. Notranjost hiše je neizdelana. Predvideno ogrevanje na toplotno črpalko in kamin. Vsi priključki so na hiši: elektrika, voda in čistilna naprava. Okolica hiše je pripravljena za polaganje tlakovcev.

 

Parkiranje je možno pred hišo, ob hiši. Možnost izdelave nadstreška za dva avtomobila.

Hiša je funkcionalno zasnovana in je odlična priložnost za nakup.

 

Za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom v mirni in neokrnjeni naravi.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV. 


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.