ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 900,00 EUR/mesec

2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1908, prenovljeno 2005, 5./5 nad. v bloku, južna lega, skupna površina 74,30 m2, bivalni prostor 65,20 m2, terasa 7,0 m2, dvigalo v medetaži, klet, parkirišče. Cena: 900,00 EUR/mesec.


V centru Ljubljane, na Pražakovi ulici, oddamo čudovito, popolnoma opremljeno 2-sobno stanovanje. V celoti je orientirano na jug s prekrasnim pogledom na Ljubljanski grad. Stanovanje se oddaja dolgoročno, je opremljeno in obsega 74,30 skupne m2 površine. Stanovanje je bilo popolnoma prenovljeno leta 2005. Nahaja se v najvišjem, 5. nadstropju in obsega 1 spalnico, kopalnico ter velik dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico, dodatnim ležiščem in izhodom na teraso. Stanovanje je prostorno, zračno, svetlo in s prekrasnim razgledom. Vgradne omare omogočajo shranjevanje, pripada pa mu tudi kletna shramba.


Povprečni mesečni stroški znašajo 130-200 EUR. Nameščena je tudi klima naprava. Optika je na voljo, internet si uredi najemnik. Parkiranje je omogočeno na notranjem dvorišču.


Primerno je za par ali posameznika. Zaželen je dolgoročni najem, varščina ob vselitvi znaša dve najemnini. Vseljivo takoj.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.