ODDANO!! Hiša samostojna (poslovno-stanovanjska), Ljubljana okolica - Domžale, 1900,00 EUR/mesec

Hiša samostojna, stanovanjsko-poslovna raba, Ljubljana Okolica – Dragomelj, zgrajena l. 1984, obnovljena l. 2004, skupna izmera 265 m2, P+1+M, parcela 828,00 m2, veliko parkirišče. Cena: 1900,00 EUR/mesec.


Na frekventni lokaciji, le 2 km do avtocestnega priključka in 5 minut do BTC, oddamo prostorno in svetlo samostojno stanovanjsko-poslovno hišo. Ob hiši je novo asfaltirano dvorišče za 15 avtomobilov in dodatno urejeno parkirišče primerno za razkladanje. Možen je dogovor o najemu skladišča. V neposredni bližini je postajališče LPP.


Hiša je bila leta 2004 povsem obnovljena (inštalacije, streha, fasada, okna). Svetli in zračni prostori so razporejeni v treh etažah. V pritličju (90 m2) sta dva ločena vhoda, štiri pisarne, manjša kuhinja in sanitarije. Po tleh je položena keramika. Prvo nadstropje (90 m2) ima lasten vhod, obsega pet svetlih prostorov (dve sobi imata izhod na balkon), sanitarije in kopalnico. Možna je izdelava kuhinje, priključki so nameščeni. Tla so obložena s parketom. V mansardi (85 m2) je na voljo večja sejna soba, tri dodatne sobe in sanitarije ter možnost namestitve kuhinje. Vsi prostori so opremljeni z inverterskimi klimatskimi napravami za uravnavanje temperature. V vsaki etaži so internetni priključki in domofoni. Posamezna etaža se lahko uporablja kot samostojna enota. Hiša in dvorišče sta ograjena in varovana z alarmnim sistemom.


Stroški so odvisni od porabe (centralno ogrevanje na kurilno olje, elektrika, voda, optični internet).

Hiša je takoj vseljiva in primerna tako za stanovanjsko kot poslovno dejavnost ali kombinacijo obojega. Odlična priložnost za podjetja ali posameznike, ki si želijo udobne, prostorne in varne prostore bodisi za bivanje ali opravljanje mirne dejavnosti.


Zaželen dolgoročen najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 1x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Anica Paska Sešek, Tel: 0038641-506-006;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.