PRODANO!! Hiša dvojček (enota), Ljubljana okolica - Medvode (Zbilje), 385.000 EUR

Hiša dvojček, Medvode – Zbilje, novogradnja - končano l. 2021, K+P+M, skupna površina 221,25 m2, neto površina 162,60 m2, terasa 10 m2, nadstrešek z zeleno streho 48,65 m2. Cena: 385.000 EUR.


Ob Zbiljskem jezeru prodamo enoto dvojčka s funkcionalnim tlorisom v treh etažah v skupni izmeri 221,25 m2. V bližini so trgovina, avtobusno postajališče ter številne sprehajalne poti in rekreacijske površine. Do centra Ljubljane je cca. 14 km, do Medvod pa 2 km.


Hiša obsega delno vkopano klet, pritličje in mansardo. Orientirana je proti vzhodu, zahodu in severu in ponuja pogled na Zbiljsko jezero. V kleti se nahajajo vhod s stopniščem, kopalnica, dve sobi in kurilnica z utility-jem. Pritličje obsega dnevni WC ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom na teraso. Iz bivalnega prostora je dostop na zeleno streho nad nadstreškom za avtomobile. V mansardi sta dve spalnici, kopalnica in dodatna soba, ki se lahko uporablja tudi kot garderoba. Obe spalnici imata francoski balkon.


Možna je izvedba manjšega ločenega stanovanja v kleti (vsi priključki, možnost ločenega vhoda). Stopovi so visoki 2,60 m, v mansardi pa od 1,90 m do 2,95 m.


Hiša bo v kratkem dokončana na ključ, trenutno je v fazi izvedbe finalnih tlakov in notranjih vrat. Grajena je iz kvalitetnih materialov, gradnja je klasična iz opeke in armiranega betona, hiša je izolirana z 20 cm toplotne izolacije na zunanjih stenah, okna so kombinacija ALU-les, montirana po sistemu RAL, senčila so zunanje električne žaluzije.


Hiša ima vse priključke: elektrika, voda, čistilna naprava, internet. Ogrevanje je talno na zemeljski plin (plinska peč Vaillant).


Pod nadstreškom so tri asfaltirana parkirna mesta, okolica hiše je urejena.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.