ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 1700,00 EUR/mesec

V novozgrajenem vila bloku v Dravljah, oddamo prostorno in moderno opremljeno 3-sobno stanovanje z balkonom in dvema parkirnima mestoma v kletni garaži. Stanovanje se nahaja v pritličju in je orientirano na sončno zahodno stran. Stavba se nahaja 300 m od avtocestnega obroča.


Stanovanje obsega hodnik, kopalnico, dve spalnici, od katerih ima ena tudi lastno kopalnico ter velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na vrt. Vsi prostori imajo talno gretje in klimatsko napravo.

Stanovanje je popolnoma opremljeno in je pripravljeno za takojšnjo vselitev. V kuhinji je pomivalni stroj, indukcijska kuhalna plošča, napa, pečica, mikrovalovna pečica, hladilnik z zamrzovalnikom.


Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, talno ogrevanje na plin, internetni priključek).

Primerno za posameznike, pare in poslovneže. 2x varščina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.