PRODANO!! Hiša samostojna, Cerklje na Gorenjskem - Lahovče, 185.000 EUR

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV (PRVI ŠTIRJE IZRISI).


V mirnem naselju v Lahovčah prodamo samostojno hišo v skupni izmeri 117,80 m2, + 327 m2 pripadajočega zemljišča. Lokacija omogoča vse prednosti življenja izven mesta in ponuja hiter dostop do avtoceste - 7 minut vožnje, do Ljubljane 15-20 minut vožnje.

 

Hiša obsega pritličje in mansardo. V pritličju se nahaja hodnik, shramba, kurilnica, WC, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom na teraso ter manjša shramba. Mansarda obsega hodnik, kopalnico, dve sobi ter spalnico z lastnim balkonom.

 

Hiša ima vse priključke: elektrika, voda, kanalizacija, možnost priklopa na plin. Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko, v pritličju je talno gretje, v mansardi radiatorsko ogrevanje. Hiša je zgrajena do 4. gradbene faze, kar vključuje izolacijo objekta, zunanje in notranje omete, vso stavbno pohištvo, predelne stene, stopnice in inštalacije. Potrebno je vgraditi še ogrevalno napravo, talne obloge in keramiko, svetila, vtičnice ter notranjo opremo.

 

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.