ODDANO!! Poslovni prostor - skladišče, Ljubljana okolica - Trzin, 6,11 EUR/m2/mesec

Skladišče s pripadajočimi skupnimi deli se nahaja v kletni etaži. Tekoči obratovalni stroški;  energija, plin, voda, odvoz smeti, varovanje, pregled kurilnih in gasilnih naprav, znašajo 1,03 EUR/m2/mes (brez DDV). V primeru, da se skladišče ogreva je dodaten strošek v višini 1,90 EUR/m2 (brez DDV) – v kurilni sezoni. Čiščenje skupnih prostorov, najetih prostorov, pluženje snega ter NUSZ niso predmet ponudbe.


Pričetek najema: December 2020.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.