• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 1350,00 EUR/mesec

V novozgrajenem vila bloku v Dravljah oddamo prostorno in moderno opremljeno 2,5-sobno stanovanje s teraso in vrtom ter enim parkirnim mestom v kletni garaži. Stanovanje se nahaja v pritličju in je orientirano na južno stran. Stavba se nahaja 300 m od avtocestnega obroča.

 

Stanovanje obsega hodnik, WC, kopalnico s tušem, spalnico, kabinet / dodatno sobo in velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na vrt. Vsi prostori imajo talno gretje in klimatsko napravo.

Stanovanje je popolnoma opremljeno in je pripravljeno za takojšnjo vselitev. V kuhinji je pomivalni stroj, indukcijska kuhalna plošča, napa, pečica, hladilnik z zamrzovalnikom.

 

Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, talno ogrevanje na plin, internetni priključek).

 

Primerno za posameznike, pare in poslovneže. Oddaja se do junija oz. po dogovoru. 2x varščina.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA:

Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe.

 

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe. V primeru sklenitve najemne pogodbe, naročitelj prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.