ODDANO!! Poslovni prostor, Šenčur, 1100,00 EUR/mesec

Na zaželeni lokaciji v poslovni coni Šenčur, v neposredni bližini izvoza LJ-Kranj in 3 km od letališča, oddamo večnamenski poslovni prostor. Nahaja se v 2. nadstropju urejene stavbe brez dvigala (zgrajeno predvidoma v letošnjem letu). Obsega dve pisarni, v velikosti cca. 30 m2 (opremljena) ter druga v velikosti cca. 75 m2. Pisarni sta primerni za različne poslovne dejavnosti (IT podjetje, odvetniška pisarna, agencija, kozmetika, yoga, masaže itd.). Prostorom pripada souporaba M in Ž sanitarij ter čajne kuhinje. Obe pisarni sta klimatizirani.

Na voljo je širokopasovni internet (T-2 do 100 Mb/s in Telekom do 50 Mb/s).

 

Ob objektu je zagotovljeno večje število parkirnih mest.

 

Stroški so vključeni v najemnino in vključujejo ogrevanje, hlajenje, toplo in hladno vodo. Po dogovoru se lahko vključi tudi čiščenje. Zaželen je dolgoročni najem. Možen je najem obeh prostorov ali posamično, v tem primeru je cena najema s stroški za manjšo pisarno 350,00 EUR/mesečno in za večjo pisarno 750,00 EUR/mesečno.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com

 

Lepo vabljeni k ogledu.