ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Bežigrad, 10,50 EUR/m2/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana Bežigrad-Stožice, zgrajeno l. 2010, P+M+1+2+3+4, površina 2.671,00 m2, možnost oddaje posameznih etaž v velikosti 500 m2 ter najema dodatnih parkirnih mest v garaži. Cena: 10,50 EUR/m2/mesec.


Na odlični lokaciji za Bežigradom oddamo poslovne prostore v 3. podaljšani gradbeni fazi, v skupni izmeri 2.671,00 m2. Slednji se nahajajo v urejeni in moderni stavbi. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP, parkirna mesta, številne restavracije ter avtocestni priključek.


Poslovne prostore odlikuje moderno zasnovan tloris, ki obsega pisarne odprtega tipa »open space«, sejne sobe ter sanitarije. Poslovni prostori so trenutno v fazi dokončanja in omogočajo bodočemu najemniku prilagoditev glede na lastne potrebe. Poslovne prostore je možno razdeliti na več enot, saj se razprostirajo med pritličjem ter vrhnjim četrtim nadstropjem. Vsaka etaža predstavlja 500 m2 uporabne površine.


V objektu je dvigalo. Parkiranje je omogočeno v kletnih prostorih poslovne stavbe. Možen je najem večjega števila parkirnih mest. Ogrevanje, električna energija in internet se plačuje po porabi. Trenutni stroški cca 1€/m2/mes. Možnost hitrega prevzema prostorov.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.