ODDANO!! Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Center, 630,00 EUR/mesec

Poslovni prostor, Ljubljana - Center, zgrajeno l. 1754, prenovljeno l.2021, P/3, površina 54,80 m2, primerno za mirno dejavnost – pisarne. Cena: 630,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji, v centru mesta Ljubljana, oddamo prenovljen poslovni prostor v skupni izmeri 54,80 m2. Slednji se nahaja v urejeni in vzdrževani staromeščanski stavbi. Poslovni prostor odlikuje izjemna lokacija v središču mesta, v neposredni bližini hotelov, zavarovalnic, bank, pošte, LPP ipd.


Poslovni prostor odlikuje funkcionalen tloris, ki obsega večji prostor v velikosti cca 40 m2, dodatno sobo, kjer se trenutno nahaja kuhinja ter lastne sanitarije. Prostor je primeren za mirno dejavnost. Poslovni prostor ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje. Oddaja se neopremljen.


Mesečni stroški se obračunavajo glede na porabo (upravnik, internet, ogrevanje, elektrika, voda) in znašajo v povprečju 150,00 EUR mesečno. Varščina po dogovoru. Možnost hitrega prevzema prostorov.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.