ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1200,00 EUR/mesec

V strogem centru Ljubljane oddamo prostorno staromeščansko stanovanje. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju in obsega prostoren hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor z večjo jedilnico, dve spalnici, utility / shrambo, kopalnico, dodatni WC, garderobo ter balkon. Prostori so orientirani proti severu in jugu. Stanovanje je popolnoma opremljeno, ima dve klimi, ogrevanje na lastno plinsko peč. V kuhinji je pomivalni stroj, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Sintal, elektrika, voda, plin, internetni priključek - optika itd.).

Na voljo so plačljiva parkirna mesta v okolici stavbe ali v bližnji parkirni hiši. Okoliška infrastruktura zajema številne trgovine, restavracije in kavarne, LPP postajališče, osnovno šolo, vrtec, banke itd.


Primerno za družino, par, posameznika ter tuja predstavništva. Dovoljeni so hišni ljubljenčki, zaželen dolgoročni najem, varščina 1.300,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.