Zazidljivo zemljišče s pripadajočim objektom, Ljubljana okolica - Medvode, 180,00 EUR/m2

Zazidljivo zemljišče na frekventni lokaciji + stavba v 3. gradbeni fazi, 1126 m2, investicijska priložnost. Cena 180,00 EUR/m2.


V čudovitem naselju Hraše, v občini Medvode, prodamo zazidljivo zemljišče v velikosti 1126 m2 s stavbo v 3. gradbeni fazi, ki je namenjena poslovno-stanovanjski rabi. Zemljišče se nahaja tik ob glavni cesti, v neposredni bližini avtobusne postaje. Od Ljubljane je zemljišče oddaljeno 10 kilometrov, 5 minut vožnje do avtocestnega priključka Vodice, okoliška infrastruktura zajema bližino šole, vrtca, pošte ter številnih možnosti za rekreacijo (pohodništvo, kolesarstvo, tek, golf ipd.).


Zemljišče je primerno za gradnjo individualne hiše ali dvojčka oziroma dokončanje obstoječega objekta, ki stoji na parceli. ZK je urejeno ter brez bremen. Odlična priložnost za investicijo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa zemljišča, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti zemljišča.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.