NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 208.000 EUR

V centru mesta, na Ilirski ulici, prodamo funkcionalno zasnovano, delno obnovljeno stanovanje, s pripadajočim balkonom (J lega). Stanovanje odlikuje krožen tloris; obsega prostoren hodnik, prehodno popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnim kotičkom ter prehodom v svetel dnevno-bivalni prostor z ložo in pogledom v smeri Ljubljanskega gradu, dve prostorni spalnici (S lega) ter sanitarije. Stanovanje je bilo delno prenovljeno leta 2006 (napeljava v predprostoru, delno v kuhinji), okna so bila prenovljena leta 2005, radiatorji so bili zamenjani leta 2019.


Stanovanje se nahaja v vzdrževanem bloku (upravnik Metalka), zbrana so sredstva za prenovo fasade, ki se planira za leto 2020. Internetni priključek, domofon, ogrevanje na toplovod (stroški na vpogled ob ogledu).


Odlična okoliška infrastruktura ponuja bližino vrtcev, šol, srednjih šol ter univerz, LPP postaje, kliničnega centra, trgovin, pošte, hkrati sta Ljubljanski grad in park Tivoli oddaljena le 10-20 minut hoje.


Odlična priložnost za investicijo!


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.