PRODANO!! Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Bežigrad, 229.000 EUR

Poslovni prostor – prostor za storitve, Ljubljana – Bežigrad, zgrajeno l. 1990, prenovljeno l. 1994, P/5.nad., skupna površina 132,70 m2. Cena: 229.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V Zupančičevi jami prodamo poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju urejenega bloka. Poslovni prostor je orientiran proti vzhodu, jugu in zahodu. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura.


Poslovni prostor obsega pritlični lokal v velikosti 73,50 m2 ter skladiščni in tehnični prostor v skupni velikosti 59,20 m2 v kleti. V lokalu se trenutno nahaja frizerski salon, ki obsega sprejemni del, salon ter sanitarije. V kleti se nahajajo garderoba s čajno kuhinjo in tušem, sanitarije, skladišče, jedilnica ter shramba/pisarna.


Poslovni prostor je bil leta 1994 izdelan in opremljen s kakovostnimi materiali, pohištvom in je odlično ohranjen. Primeren je za različne poslovne dejavnosti (lokal, trgovina, pisarna, kozmetični salon, agencija itd.). Prostor je klimatiziran.


Na ulici so na voljo plačljiva parkirna mesta.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Reyan, ogrevanje – plin, elektrika, voda, snaga, internet – optika, rezervni sklad).


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.