ODDANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Vižmarje, 650,00 EUR/mesec

2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Vižmarje, zgrajeno leta 2006, adaptirano leta 2018, 3/3 nad., 78,90 m2 skupne površine stanovanja, s pripadajočo shrambo (6 m2) in parkirnim mestom v garaži. Cena 720,00 EUR/mesec.


Na mirni lokaciji v Vižmarjah, oddamo simpatično, svetlo in funkcionalno razporejeno 2,5-sobno stanovanje s prekrasnim pogledom na Šmarno goro, Kamniške ter Julijske Alpe. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovine, lekarna, pošta, banka, šola, vrtec, avtobusna in železniška postaja ter priključek na avtocesto. Lokacija je primerna za ljubitelje športa, saj je v bližini veliko možnosti za rekreacijo.


Razporeditev obsega predprostor, bivalni prostor s kuhinjo (hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj, pečica) in jedilnim kotom. Opremljena spalnica z izhodom v kabinet (otroško sobo) in kopalnico s kadjo. Stanovanje ima vzhodno in zahodno lego. Stanovanju pripada shramba ob vhodu v stanovanje (6 m2) in parkirno mesto v garaži pod objektom (možen dodatni najem parkirnega mesta).


Stanovanje se nahaja v mirni soseski, v urejenem vila bloku. Stanovanje je klimatizirano, ogrevanje na lastno plinsko peč, internet – optika. Oddaja se opremljeno. Mesečni obratovalni stroški (obratovanje, ogrevanje, voda, odvoz smeti, elektrika...) znašajo med 100 € in 150 €, odvisno od dejanske porabe in št. ljudi v stanovanju.


Primerno za posameznike, pare ter manjše družine ki si želijo udobnega bivanja, zaželeni resni in urejeni najemniki. Stanovanje je vseljivo takoj.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.