ODDANO!! Hiša samostojna, Ljubljana Sostro, 1000,00 EUR/mesec

Hiša samostojna, Ljubljana Sostro, zgrajena l. 1962, prenovljena l. 2021, P+M, zemljišče 481,00 m2, bivalna površina 77,50 m2, balkon 9,00 m2, garaža 22,50 m2, parkirišče, terasa nad garažo 39,00 m2, vrt. Cena: 1000,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji, le tri kilometre oddaljeni od priključka na ljubljansko obvoznico, oddamo popolnoma prenovljeno enostanovanjsko hišo. V bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, bencinska črpalka, postajališče LPP itd.). Poleg garaže sta na voljo še dve parkirni mesti na delno pokritem dvorišču z daljinsko vodenimi drsnimi vrati.


Svetla in sončna hiša stoji na ograjeni parceli, obdaja jo lepo negovan vrt z odprtim pogledom v naravo. Bivalni prostor obsega celotno pritlično etažo. Funkcionalen tloris zajema predprostor, kopalnico s prho, utiliti s pralnim strojem, kuhinjo, dnevni prostor z jedilnico in izhodom na teraso ter vrt, dve spalnici in kabinet, ki se lahko uporablja kot delovna soba ali dodatna spalnica, iz katerega je prav tako dostop do vrtne terase. Hiša je popolnoma obnovljena (streha, fasada, izolacija, napeljave, nov parket, ploščice, lesena trislojna okna s komarniki in zunanjimi žaluzijami, radiatorji) in še ni bila vseljena. Vsa oprema je nova; hladilnik, zamrzovalnik, pečica, napa, steklokeramična kuhalna plošča, pomivalni stroj in garderobne omare. Pokrit balkon in čudovita terasa nad garažo nudita obilico prostora za sprostitev in druženje.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – mestni plinovod, elektrika, voda, odvoz komunalnih odpadkov, optični internet). Najemna pogodba se sklene v obliki notarskega zapisa, stroške si delita najemodajalec in najemnik.


Primerno za vse, ki si želijo odmik od mestnega vrveža in obenem hiter dostop do Ljubljane. Domače živali niso zaželene. Vseljivo takoj, dolgoročni najem, varščina 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.