ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Vič - Trnovo, 1200,00 EUR/mesec

2-sobno stanovanje, Ljubljana – Trnovo, zgrajeno l. 2003, prenovljeno l. 2021, 2. nadstropje od 3. v manjšem vila bloku s petimi stanovanji, skupna površina 73,40 m2, bivalni prostor 64,90 m2, terasa/balkon 3,70 m2, shramba 4,80 m2, pokrito parkirno mesto. Cena: 1200,00 EUR / mesec.


V bližini Plečnikovega mostu v Trnovem oddamo svetlo in funkcionalno zasnovano 2-sobno stanovanje v 2. nadstropju urejenega vila bloka z dvigalom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje v središču mesta – trgovina, pošta, lekarna, banka, LPP postajališče, park Gradaščica in številne sprehajalne poti ob Ljubljanici.


Stanovanje je orientirano proti jugu, zahodu in severu, je izjemno svetlo in nudi pogled proti Rožniku. Obsega predsobo z vgradnimi omarami, ki se nadaljuje v dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico s kadjo, spalnico ter balkon / teraso. Stanovanju pripadata tudi shramba ter pokrito parkirno mesto pod stavbo.


Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno, v kuhinji so napa, pečica, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom ter indukcijska kuhalna plošča. V kopalnici je pralno-sušilni stroj. Spalnica ima zakonsko posteljo z novo vzmetnico.


Stroški so nizki in so odvisni od porabe (upravnik HABIT, ogrevanje in topla voda – plin, elektrika, optični internet). V stanovanju sta klima in prezračevanje, senčenje je urejeno z zunanjimi in notranjimi roloji. Fasada je bila obnovljena pred dvemi leti.


Primerno za posameznike, pare ter tuja predstavništva. Zaželen dolgoročni najem, varščina 2x najemnina.


POGOJ NAJEMA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.